Peters Bouw en Onderhoud is een specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van huisvesting voor bedrijven, instellingen en semi overheid. Naast nieuwbouw van integrale projecten doen wij het reparatie- en mutatie onderhoud, periodiek en planmatig onderhoud en renovaties.


Met ruim 36 jaar ervaring, een groep betrokken, vakbekwame medewerkers en een aantal vaste partners zijn we een bedrijf met verstand van zaken. Degelijk en betrouwbaar. We zorgen dat we de wensen en behoeften van onze klanten door en door kennen en geloven in samenwerken en elkaar versterken vanuit inhoud en kracht. Dankzij de omvang en korte lijnen kunnen we slagvaardig en daadkrachtig te werk gaan. Ondernemen zit in ons bloed. We nemen initiatief, denken buiten bestaande kaders en wegen risico’s zorgvuldig af. Zo komen we tot aansprekende huisvestingsoplossingen en creëren we waarde voor opdrachtgevers.

Peters Bouw en Onderhoud maakt deel uit van
Bouwgroep Zuiderbosch.

Bekijk onze werkwijze

{vsir setResizedImageQuality 100 directImageLinksNo includeSubfolders setDelay 5000 setTransitionDelay 2000 setWidth 320 setHeight 180 images/over-ons/}